Trees Egberts

Tel. 06 4592 8224
Brinklaan 7-b
1404 EP Bussum
tegberts@hetnet.nl

De praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.


Lid van:


Uw therapeute
Trees Egberts, geboren op 3 maart 1951. Vanaf mijn 16de jaar ben ik gaan werken op verschillende kantoren. Daarna heb ik tijdens mijn werk bij de Sociale Dienst Haarlem een parttime opleiding HBO MW afgerond en op mijn 27ste jaar ben ik begonnen met de studie psychologie.

Ik heb daarna ruim 12 jaar gewerkt bij de Jellinekkliniek te Amsterdam (verslavingszorg). Ik heb gewerkt in verschillende functies als behandelaar, behandelcoordinator en afdelingshoofd. Ik ben 3 jaar verbonden geweest aan het Linehanproject (DGT), een behandelproject dat is ontwikkeld voor mensen met ernstige borderlineproblematiek. Ik heb in de organisatie van het project gewerkt als trainer en als behandelaar.

In de loop der tijd heb ik verschillende scholingen gedaan o.a. tot klinisch psycholoog bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen); gedragspsycholoog (lid van De Vereniging van Gedragstherapie); psychotherapeut; EMDR-therapeut.

Daarna heb ik mij als zelfstandig psycholoog gevestigd in zowel een groepspraktijk als in mijn eigen solopraktijk in Castricum en Haarlem. Sinds 1 januari 2013 heb ik een solopraktijk te Bussum.

Ik school mij regelmatig bij door het volgen van cursussen, deelnemen aan workshops en bezoeken van congressen.

Registraties

  • Eerstelijnspsycholoog NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
  • GZ-psycholoog (BIG-registratie: 39045660525)
  • Psychotherapeut (BIG-registratie: 59045660516)
  • EMDR-therapeut
  • VGCt-therapeut
  • LVE-psycholoog